Villkor

Dessa villkor gäller för alla köp av prenumerationer på Mineworld via www.mineworld.se och andra kanaler (som till exempel flyer, sms och telefon). Villkoren anses som godkända vid beställning.

Prenumerationsvillkor

Som ny prenumerant mottar du nästa nya nummer av Mineworld i brevlådan. Tänk på att det kan ta flera veckor från det att vi mottar din beställning tills att du mottar ditt första nummer. Faktura för prenumerationen skickas som separat post. Det beställda antalet nummer skickas portofritt till uppgiven leveransadress. Alla priser uppges i svenska kronor inklusive eventuell moms. Prenumerationserbjudanden gäller inte utland, om inte detta är klart specificerat. Vi förbehåller oss rätten att godkänna varje beställning. Vi accepterar endast beställningar från personer över 18 år. Om du är under 18 år måste du ha målsmans godkännande för att göra en beställning.

Ändrade upplysningar 

Om du vill ändra på upplysningar som rör din prenumeration, som till exempel adress, kontaktar du kundservice. Det är enklast att skicka ett mail till kundservice på mineworld@pren-service.se. Tänk på att det är din plikt att ge oss besked om eventuell adressändring. Vi får inte automatiskt besked om du till exempel flyttar.

Avsluta prenumeration

Du kan när som helst avsluta din prenumeration. Du avslutar din prenumeration genom att kontakta kundservice senast fem dagar efter att du mottog din senaste tidning. Underlåtenhet att betala anses inte som en uppsägning. Att returnera tidningen räknas inte heller som en uppsägning.

Ångerrätt

Som privatkund har du 14 dagars ångerrätt. För att ångra ett köp kontaktar du kundservice. Kostnaden for retur av varan betalar köparen.

Skadad eller saknad tidning?

Om du mottagit en skadad tidning tar du kontakt med kundservice för att få en ny tidning skickad till dig. Ibland kan tyvärr förseningar förekomma i postgången. Förseningar ersätts ej. Om du saknar en tidning kontaktar du kundservice och uppger vilket nummer av tidningen det gäller.

Personupplysningar

När du beställer på mineworld.se sparas dina personupplysningar för att vi ska kunna behandla din beställning samt skicka information och erbjudanden till dig. Som kund samtycker du till detta. Mineworld.se följer Personupplysningslagen (PUL) och uppgifterna kommer endast användas av Orage och eventuella samarbetspartners. Om du inte önskar att vi skickar dig information eller erbjudanden, ta kontakt med oss på post@orage.no.

Betalning

Prenumerationer betalas i förskott för det antal nummer du valt att prenumerera på. Fakturan ska betalas senast på förfallodagen. Vid påminnelser tillkommer avgifter och räntor. Om betalning inte är mottagen inom rimlig tid efter förfallodagen stoppas leveransen. Underlåtenhet att betala är inte att betrakta som uppsägning. Faktura för beställd prenumerationsperiod ska betalas.

Fakturaavgift

Om du mottar faktura per post tillkommer en fakturaavgift på 35:-. För att undvika fakturaavgift kan du välja autogiro eller e-faktura. Vid frågor kan du kontakta kundservice.

Om utgivaren

Tidningen Mineworld utges av det norska förlaget Orage AS. Vi strävar efter att all information alltid ska vara uppdaterad och korrekt, men vi tar förbehåll om eventuella felaktiga upplysningar.
Orage förbehåller sig rätten att uppdatera villkoren